Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1141 Fogarasi út 198. - Kapcsolat
Magnat LZR LZR 949BT Titanium

Magnat LZR LZR 949BT Titanium

EAN szám 4018843803098
Így is ismerheted: lzr949, lzr-949, lzr 949, aptX, Magnat LZR, magnat fülhallgató,

34.990 Ft / db helyette Lista ár: 34.990 Ft


Akciós ár 14.999 Ft / db >
-58%
Megtakarítás: 19.991 Ft.


Készlet információ: RAKTÁRON

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Az akció 2019.05.01. - 2019.05.31. között érvényes

Bluetooth aptX® fülhallgató (titán)

A Magnat LZR948BT-be egy Bluetooth fülhallgató, egy vezeték nélküli tökéletesség. Rugalmas, kényelmes és elegáns. A Magnat LZR 948BT az aptX® kódolás segítségével megmutatja, hogy a hang is milyen tökéletes lehet. A kialakításnak köszönhetően harmónikusan követi az emberi fül vonalait a tökéletes illeszkedés érdekében. Úgy tervezték, hogy akár órákon át is kényelmessen tudja viselni. Élvezze a mobil hifit és a tökéletes olasz desingt. A Magnat LZR948BT egyesíti a professzionális német mérnöki munkát és a páratlan, művészi olasz design stúdió, a Pininfarina munkáját. Magnat LZR948BT - The Beauty of Sound!

Vezeték nélküli lézer pontosság. Mi lenne ha csak egy szép fejhallgatónk lenne,  jó hang nélkül? Csak egy dísz a legjobb esetben. A Magnat LZR948BT viszont nemcsak szép, de tökéletes hangú is. Ez köszönhető a híres, olasz design stúdiónak, a Pininfarina cégnek, valamint a professzionális német mérnöki csúcsteljesítménynek. A kíváló vezetéknélküli technológia a Bluetooth 4.0 és aptX rendszereknek köszönhető.

Ergonómikus és kényelmes. Az ergonómia több, mint egy szlogen. A Magnat LZR mérnökei számára filozófia. A cél mindig is a tökéletes illeszkedés és a hosszú távú viselési kényelem. A Magnat LZR948BT-hez 4 füldugó adaptert is kap, hogy kiválassza az Ön füléhez legjobban megfelelőt, vagy egy sport adaptert, amelynek használatával sportolás közben is szilárdan illeszkedik.

Tökéletes tervezési koncepció. A német mérnökök és az olasz design stúdió, a Pininfarina cég együtt alkotta meg az Ön számára ezt a műremeket. Maximális kényelem, köszönhetően a kábelbe épített vezérlés segitségével. Kéz nélküli beszélgetés az árnyékolt és szélvédett mikrofon segítségével.

Zene non-stop! Útközben, otthon vagy a sportolás közben, bárhol használhatja a Magnat LZR948BT-t. A beépített nagy teljesítményű, lítium ION akkumulátor amely akár 8 óra használatot biztosít és mindössze egy óra alatt feltölthető.

Design by Pininfarina. Az olasz design stúdió rendszeresen nyer díjakat tervezéseivel. A Pininfarina cég biztosítja a tökéletes megjelenést a Magnat LZR 948BT-nek. Az eredmény - The Beauty of Sound!


Főbb jellemzők:

 • High End Bluetooth fülhallgató
 • Németországban kifejlesztett
 • Prémium, Pininfarina design
 • BRC technológia (Bass  Resonance) nagy mély és precíz basszus hangok
 • Integrált nagyteljesítményű Lítium ION akkumulátor, egy feltőtéssel, akár 6 órán át használható. Teljesen feltölthető, akár 1 óra latt az USB kábelen keresztűl.
 • Integrált, nagy pontosságú sztereó Bluetooth erősítő. Bluetooth 4.1 és aptX tehnológia a legjobb hangmínőség érdekében.
 • Integrált kábel távvezérlő és mikrofon. Hangerő, lejátszás, szünet, szám léptetés lehetőségek a távvezérlőn.
 • Beépített szélvédett mikrofon a jó mínőségű telefonáláshoz.
 • Tökletes zajszűrés, négy méretű füldugó a csomag tartozéka
 • Sport adapterrel


Technikai adatok:

 • Frekvencia átvitel: 14-26.000Hz
 • Torzítás: <0,20% (1 kHz, 106dB)
 • Súly: 16 gramm

 Magnat LZR - Tiszta réz!
Nagytisztaságú OFC réz
Minden részlet fontos! Így a kábelezés is, mely esetén a nagytisztaságú OFC réz kábelek biztosítják a tökéletességet, a veszteségmentes jelátvitelt és a tartósságot! Mindez aranyozott csatlakozókkal párosul a tökéletes érintkezéshez!

Magnat LZR - Hármas elv
Praktikum, minõség, komfort
Praktikusság, minõség és komfort! Ezen három alapvetõ tulajdonság az, amit szem elõtt tart minden egyes fejlesztés során a Magnat LZR! Tökélyre fejlesztett ergonómia találkozik a kényelmes viselettel, amiben a "memóriás ha fülkagylók" nyújatnak páratlan élményt és a minõségi hangzás, kivitel.

Magnat LZR - LZR
Lézer technológia az ultraprecizitásért
A Klippel mérõrendszer még tökéletesebbek a hangszórók. Számítógéppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.

Bluetooth aptX
Minõségi zenehallgatás Bluetooth szabványon!
Bár a vezeték néküli Bluetooth technológia egy zseniális dolog volt a maga idejében, azonban a kényelem oltárán ismét (ahogy például az MP3 / WMA formátumok esetén is) áldozni kellett. Éppen ezért a zenehallgatásra mindaddig nem volt sokak számára alkalmas, amíg meg nem jelent az új aptX Bluetooth! Ez már képes 16-bit/44.1kHz audio fájlok lejátszására (4:1 tömörítési arány mellett 352kpbs).

Magnat LZR - a technológia átadása
A legjobb technológiák a legjobb hangzás érdekében
A Magnat, mint a hifi specialista cég elkötelezett a legjobb minõség elérésében. Az LZR fejhallgatók pontosan ezt a csúcskategóriát képviselk, ahol minden egyes technológia a nem kívánt hangok minimalizálást, csökkentését és az igazi, valós hangok maximalizáslást hivatottak támogatni!

Bluetooth technológia
Élvezd a vezeték nélküli világot!
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerû és gyors kapcsolódás!