Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1141 Fogarasi út 198. - Kapcsolat
Magnat LZR 548BT Titanium

Magnat LZR 548BT Titanium

EAN szám 4018843804606
Így is ismerheted: lzr548, lzr-548, lzr 548, Magnat LZR, Magnat fülhallgató, Magnat

24.990 Ft / db helyette Lista ár: 24.990 Ft


Akciós ár 9.999 Ft / db >
-60%
Megtakarítás: 14.991 Ft.


Készlet információ: RAKTÁRON

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Az akció 2019.05.01. - 2019.05.31. között érvényes

Bluetooth fülhallgató titán/fekete színben

A Magnat-LZR 548BT egy nagy teljesítményű, kiváló minőségű, fülbe helyezhető Bluetooth fülhallgató. Az LZR548BT-be egy integrált precíziós sztereó erősítőt és 9,2mm-es Lézer-Tech technológiával és Klippel rendszerrel optimalizált meghajtót. Az optimális hangzás és teljesítmény párosul a prémium kábellel. A kábel tartalmazza a kihangosításhoz a mikrofont, amellyel jó minőségben telefonálhat. Három szilikon gumi fül dugót és sport adaptert is tartlamaz, a tökéletes illeszkedésért akár sportolás közben is.

LZR hangzás Bluetooth-tal párosítva. Nagy teljesítményű Bluetooth és beépített precíziós erősítő alkotja az LZR548BT központi rendszerét, amely párosul a 9,2mm-es Klippel optimalizált lézer-tech technológiával készült meghajtóval. 

Flexibilis, komfortos és ergonómikus. Tökéletes illeszkedés. Válassza az Ön füléhez megfelelő füldugót. 3 méretben a csomag része. Ezen kívűl ott a sport adapter, amelyet úgy terveztek, hogy semmilyen körülmény között ne essen ki a füléből. A külső zajokat kíválóan kizárja. A csomag tartalmaz és védő tokot és USB kábelt a töltéshez.

LZR kezelés! A kábelbe integrált távirányító és a kíváló mínőségű, prémium kábel garantálja a lehető legegyszerűbb kezelhetőséget. hangerő beállítás, lejátszás, szünet és előre vagy hátra léptetés - mindent megtehet akár egy kézzel, könnyedén. Beszéljen a telefon nélkül a beépített, szélvédett mikrofon segítségével.

Kompakt akkumulátorral. Az LZR548BT-t egy prémium szalagkábelbe épített kompakt, nagy teljesítményű lítium ION akkumulátorral szerelték, amely akár 8 óra használatot biztosít és mindössze egy óra alatt feltölthető.

Minőség és teljesítmény. Hangteljesítmény. Minőség. Kényelem. A Magnat LZR fülhallgatókat, a tökéletes, német mérnöki teljesítmény és az Európai design jellemzi. A lézer technológia, az ergonómia teszi teljessé a terméket. Alapvető a gyártási pontosság és a szigorú anyagválasztás. Ezek felelnek meg csak az LZR szabványnak. DWX-Thiele design. A Technológia és tervezés kombinációjából születik meg a prémium termék. Helmut Thiele tervező munkája testesíti meg a modern életstílust egy új generáció számára. Igy a technológia mellett a design is Made In Germany.

Főbb jellemzők:

 • Németországban kifejlesztett
 • Nagy teljesítményű Bluetooth fülhallgató
 • Prémium Design DWX-Thiele által
 • 9,2mm Klippel optimalizált Laser technológiával készült
 • Integrált nagyteljesítményű Lítium ION akkumulátor
 • Akár 8 óra üzemidő
 • Egy óra töltési idő
 • Bluetooth 4.1 adatátvitel
 • Okostelefon vezérlés Bluetoothon keresztül
 • Tökletes zajszűrés, három méretű szilikon gumi füldugó a csomag tartozéka
 • Rendkívűl kényelmes viselet. Ergonómikus kialakítás.
 • Prémium gubancmentes kábel távvezérlővel és mikrofonnal.
 • Speciális mikrofon beépítés a szélzaj elkerülésének érdekében
 • Sport adapter

Technikai adatok:

 • Frekvencia átvitel: 15-23.000Hz
 • Torzítás: <0,20% (1 kHz, 106dB)
 • Súly: 14 grammMagnat LZR - Tiszta réz!
Nagytisztaságú OFC réz
Minden részlet fontos! Így a kábelezés is, mely esetén a nagytisztaságú OFC réz kábelek biztosítják a tökéletességet, a veszteségmentes jelátvitelt és a tartósságot! Mindez aranyozott csatlakozókkal párosul a tökéletes érintkezéshez!

Magnat LZR - a technológia átadása
A legjobb technológiák a legjobb hangzás érdekében
A Magnat, mint a hifi specialista cég elkötelezett a legjobb minõség elérésében. Az LZR fejhallgatók pontosan ezt a csúcskategóriát képviselk, ahol minden egyes technológia a nem kívánt hangok minimalizálást, csökkentését és az igazi, valós hangok maximalizáslást hivatottak támogatni!

Magnat LZR - LZR
Lézer technológia az ultraprecizitásért
A Klippel mérõrendszer még tökéletesebbek a hangszórók. Számítógéppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.

Magnat LZR - Hármas elv
Praktikum, minõség, komfort
Praktikusság, minõség és komfort! Ezen három alapvetõ tulajdonság az, amit szem elõtt tart minden egyes fejlesztés során a Magnat LZR! Tökélyre fejlesztett ergonómia találkozik a kényelmes viselettel, amiben a "memóriás ha fülkagylók" nyújatnak páratlan élményt és a minõségi hangzás, kivitel.