Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1141 Fogarasi út 198. - Kapcsolat
Magnat LZR 340 White/Copper

Magnat LZR 340 White/Copper

EAN szám 4018843185545
Így is ismerheted: lzr340, lzr-340, lzr 340

8.990 Ft / db helyette Lista ár: 8.990 Ft


Akciós ár 2.699 Ft / db >
-70%
Megtakarítás: 6.291 Ft.


Készlet információ: RAKTÁRON

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Az akció 2019.06.01. - 2019.06.30. között érvényes

Fülhallgató fehér/réz színben

A Magnat-LZR 340 egy nagyteljesítményű komponensekkel, Klippel optimalizált tökéletes hangzással, Laser Tech tehnológiával készült fülhallgató. Egy tökéletes választás. A külső zajokat a speciálisan kialakított füldugó csökkenti le. A csomag tartozéka 3 méretben füldugó, mely könnyen cserélhető. A minőségi, gubancolódásmentes, prémium, lapos kábelen távvezérlő és mikrofon is található.

Az LZR hang. Ez az exkluzív fülbe helyezhető fülhallgató a legmodernebb Laser Tech technológiával, Klippel optimalizáltan és 10mm-es meghajtóval készül maximális pontossággal. Háttérzaj? A hallójáratba helyezhető füldugók kiválóan kizárják a külső zajokat.

Ergonómikus és könnyű. Kiváló ergonómia. Füldugók, három méretben a csomag tartozéka, amelyek biztosítják a tökéletes illeszkedést és védelmet a háttérzajok ellen. Az LZR 340 mindössze 14 gramm. Abszolút könnyű!

Egyszerű kezelés! A prémium, integrált, lapos, minőségi kábel gobancolódás mentes és törésvédelemmel ellátott. A kábelbe épített távvezérlővel könnyen kezelhető. A beépített mikrofon lehetővé teszi a telefonálást. Aranyozott érintkezőkkel biztítják a maximális jel továbbítást.

Kíváló minőségű és egyedi. A Magnat-LZR 340 egy kompakt, konnyű és kiváló minőségű fülhallgató. Többféle színkombinációban is elérhető. Válasszad a hozzád leginkább illő színt.

Főbb jellemzők:

 • Németországban kifejlesztett
 • Nagy teljesítményű fülhallgató
 • 10mm Klippel optimalizált Laser technológiával készült
 • Tökletes zajszűrés, három méretű füldugó a csomag tartozéka
 • Rendkívűl kényelmes viselet. Ergonómikus kialakítás.
 • Prémium gubancmentes kábel távvezérlővel és mikrofonnal. Aranyozott dugókkal és tehermentesitő csatlakozókkal.


Technikai adatok:

 • Frekvencia átvitel: 19-22.000Hz
 • Érzékenység: 113dB (1 kHz, 1 V RMS)
 • Torzítás: <0,24% (1 kHz, 106dB)
 • Impedancia: 16 Ohm
 • Súly: 14 grammMagnat LZR - Tiszta réz!
Nagytisztaságú OFC réz
Minden részlet fontos! Így a kábelezés is, mely esetén a nagytisztaságú OFC réz kábelek biztosítják a tökéletességet, a veszteségmentes jelátvitelt és a tartósságot! Mindez aranyozott csatlakozókkal párosul a tökéletes érintkezéshez!

Magnat LZR - LZR
Lézer technológia az ultraprecizitásért
A Klippel mérõrendszer még tökéletesebbek a hangszórók. Számítógéppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.

Magnat LZR - a technológia átadása
A legjobb technológiák a legjobb hangzás érdekében
A Magnat, mint a hifi specialista cég elkötelezett a legjobb minõség elérésében. Az LZR fejhallgatók pontosan ezt a csúcskategóriát képviselk, ahol minden egyes technológia a nem kívánt hangok minimalizálást, csökkentését és az igazi, valós hangok maximalizáslást hivatottak támogatni!

Magnat LZR - Hármas elv
Praktikum, minõség, komfort
Praktikusság, minõség és komfort! Ezen három alapvetõ tulajdonság az, amit szem elõtt tart minden egyes fejlesztés során a Magnat LZR! Tökélyre fejlesztett ergonómia találkozik a kényelmes viselettel, amiben a "memóriás ha fülkagylók" nyújatnak páratlan élményt és a minõségi hangzás, kivitel.