Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1141 Fogarasi út 198. - Kapcsolat
Magnat LZR 540 White/Orange

Magnat LZR 540 White/Orange

EAN szám 4018843805009
Így is ismerheted: lzr540, lzr-540, lzr 540

14.990 Ft / db helyette Lista ár: 14.990 Ft


Akciós ár 4.999 Ft / db >
-67%
Megtakarítás: 9.991 Ft.


Készlet információ: RAKTÁRON

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Az akció 2019.06.01. - 2019.06.30. között érvényes

Fülhallgató fehér/narancs színben

A Magnat-LZR 540 egy nagy teljesítményű, kiváló minőségű, fülbe helyezhető fülhallgató lézer technológiával. A 9,2mm Laser-Tech meghajtó teljes, dinamikus és erőteljes hangzást nyújt, a Klippel optimalizásnak köszönhetően. Válasszad a hozzád illő színben!

Kisebb súly, nagy hang! Nagy teljesítmény, kompakt formában. Ez a fülbe helyezhető fülhallgató nagy dinamikával, nagyobb erővel és részletességgel rendelkezik. Kiváló hangú. Az LZR 540 egy tiszta hangzásvilággal rendelkezik, maximális pontossággal. Teljes, torzitásmentes basszus tartományok és tiszta hangok. 

Ergonómikus és egyedi. A Magnat-LZR egy kíváló mínőségű fülbe helyezhető fülhallgató, mely optimálisan illeszkedik az ergonómikus kialakításának köszönhetően. Három különböző füldugó méret a csomag tartozéka, maximális kényelmet nyújt, nem nyomja a fület, így garantálja a maximális kényelmet. Hang és élvezet. A füldugókat úgy alakították ki, hogy teljesen kizárja a környezeti zajokat, nagyobb élvezetet nyújtva a zenehallgatásnak. Kényelem, zajcsökkentés, ez a tökéletes Laser érzés!

Minőség és teljesítmény. Hangteljesítmény. Minőség. Kényelem. A Magnat LZR fülhallgatókat, a tökéletes, német mérnöki teljesítmény és az Európai design jellemzi. A lézer technológia, az ergonómia teszi teljessé a terméket. Alapvető a gyártási pontosság és a szigorú anyagválasztás. Ezek felelnek meg csak az LZR szabványnak. DWX-Thiele design. A Technológia és tervezés kombinációjából születik meg a prémium termék. Helmut Thiele tervező munkája testesíti meg a modern életstílust egy új generáció számára. Igy a technológia mellett a design is Made In Germany.

Maximális rugalmasság. A fülhallgató kiegészítőknek is meg kell felelniük az LZR minőségnek. A prémium kábelt távvezérlővel és mikrofonnak szerelték fel. A mínőségi kábel garantáltálja a veszteség nélküli jelátvitelt. A lapos kialakításnak és a mínőségi anyagok felhasználásának köszönhetően gubancolódásmentes. Az utazáshoz egy tökéletesen védett szállító tasak a csomag tartozéka.

Főbb jellemzők:

 • Németországban kifejlesztett
 • Nagy teljesítményű fülhallgató
 • Prémium Design DWX-Thiele által
 • 9,25mm Klippel optimalizált Laser technológiával készült
 • Tökletes zajszűrés, három méretű füldugó a csomag tartozéka
 • Rendkívűl kényelmes viselet. Ergonómikus kialakítás.
 • Prémium gubancmentes kábel távvezérlővel és mikrofonnal. Aranyozott dugókkal és tehermentesitő csatlakozókkal.


Technikai adatok:

 • Frekvencia átvitel: 17-23.000Hz
 • Érzékenység: 115dB (1 kHz, 1 V RMS)
 • Impedancia: 16 Ohm
 • Súly: 16,5 grammMagnat LZR - Hármas elv
Praktikum, minõség, komfort
Praktikusság, minõség és komfort! Ezen három alapvetõ tulajdonság az, amit szem elõtt tart minden egyes fejlesztés során a Magnat LZR! Tökélyre fejlesztett ergonómia találkozik a kényelmes viselettel, amiben a "memóriás ha fülkagylók" nyújatnak páratlan élményt és a minõségi hangzás, kivitel.

Magnat LZR - LZR
Lézer technológia az ultraprecizitásért
A Klippel mérõrendszer még tökéletesebbek a hangszórók. Számítógéppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.

Magnat LZR - Tiszta réz!
Nagytisztaságú OFC réz
Minden részlet fontos! Így a kábelezés is, mely esetén a nagytisztaságú OFC réz kábelek biztosítják a tökéletességet, a veszteségmentes jelátvitelt és a tartósságot! Mindez aranyozott csatlakozókkal párosul a tökéletes érintkezéshez!

Magnat LZR - a technológia átadása
A legjobb technológiák a legjobb hangzás érdekében
A Magnat, mint a hifi specialista cég elkötelezett a legjobb minõség elérésében. Az LZR fejhallgatók pontosan ezt a csúcskategóriát képviselk, ahol minden egyes technológia a nem kívánt hangok minimalizálást, csökkentését és az igazi, valós hangok maximalizáslást hivatottak támogatni!Magnat-LZR 540 EarIn magazin
...a hangzás terén a Magnat-LZR 540 egy új szabvány a kategóriájában.