Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1141 Fogarasi út 198. - Kapcsolat
Magnat LZR 980 White

Magnat LZR 980 White

EAN szám 4018843803029
Így is ismerheted: lzr980, lzr-980, lzr 980, pininfarina

94.990 Ft / db helyette Lista ár: 94.990 Ft


Akciós ár 45.999 Ft / db >
-52%
Megtakarítás: 48.991 Ft.


Készlet információ: RAKTÁRON

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Az akció 2019.06.01. - 2019.06.30. között érvényes

Prémium fejhallgató fehér szinben

A Magnat LZR 980 a német professzionális mérnöki munka és a világhirű olasz Pininfarina cég közös alkotása. Egy High End csúcsminőségű fejhallgató, amely kompromisszumok nélküli Audiofil hangzást és egy abszolút exkluziv megjelenést ad. Egyszóval ez a fejhallgató a megmutatja a hang szépségét!

Hallani a különbséget. LZR - lézer! Az egész Magnat LZR fejhallgató sorozat nevében benne van a technológia. A Magnat LZR elkötelezte magát a legmagasabb, kompromisszumok nélküli, audiofil minőség mellett. Kiváló dinamika, ragyogó magashangok, gazdag basszus. Az ivelt organikus designt a Pininfarina biztositja. Az LZR 980 egy High End audio fejhallgató.

A Pininfarina lényege az olasz design.
Az LZR 980 egy műszaki remekmű és a stylus megtestesitője. Egyesiti a professzionális német mérnöki munkát és az olasz tervezést és életmódot. A Pininfarina cég által tervezett design egyedűlálló és a legmagasabb igényeket is kielégiti. A két cég közös munkájának az eredménye a páratlan technikai tökéletesség, amivel egy High Tech, egyedi audiofil termék született.

High End cserélhető kábelekkel. A Magnat LZR audio szakemberei és a Pininfarina cég mesterei által tervezett LZR 980 fejhallgatót úgy fejlesztették, hogy a vezeték cserélhető legyen. A fejhallgatóhoz adott kábel kiváló átviteli minőséget és tökéletes megjelenést nyújt. A kábelen is érezhető a minőség és desing. 

Főbb jellemzők:

  • Németországban kifejlesztett
  • olasz Pininfarina cég által tervezett design
  • Metal-Cora technológia
  • Összecsukható, könnyű és biztonságos
  • Cserélhető prémium gubancmentes kábel


Technikai adatok:

  • Frekvencia átvitel: 12-28.000Hz
  • Érzékenység: 120dB (1 kHz, 1 V RMS)
  • Torzitás: <0,10% THD (1 kHz, 106dB)
  • Súly: 268 grammMagnat LZR - Tiszta réz!
Nagytisztaságú OFC réz
Minden részlet fontos! Így a kábelezés is, mely esetén a nagytisztaságú OFC réz kábelek biztosítják a tökéletességet, a veszteségmentes jelátvitelt és a tartósságot! Mindez aranyozott csatlakozókkal párosul a tökéletes érintkezéshez!

Magnat LZR - Hármas elv
Praktikum, minõség, komfort
Praktikusság, minõség és komfort! Ezen három alapvetõ tulajdonság az, amit szem elõtt tart minden egyes fejlesztés során a Magnat LZR! Tökélyre fejlesztett ergonómia találkozik a kényelmes viselettel, amiben a "memóriás ha fülkagylók" nyújatnak páratlan élményt és a minõségi hangzás, kivitel.

Magnat LZR - fémmag technológia
Titánium bevonat
Az LZR 980 & LZR 760/765 stabilizálását egy finom kúp képezi. Ez a gyûrû alakú alkatrész titán bevonatot kapott a legérzékenyebb területeken. A "Laser Tech Driver " technológiának köszönhetõen még mélyebb basszust és brilliáns magasfrekvenciát kapunk az LZR szériában!

Magnat LZR - elegancia
Az igazi elegancia
A Magnat LZR fejhallgatók eleganciáját olyan ízléses és minõségi anyagfelhasználásnak köszönhetik, mely a bõr, fém és a törésálló magasfényû - puha tapintású - mûanyag elemek találkozásából áll.

Magnat LZR - a technológia átadása
A legjobb technológiák a legjobb hangzás érdekében
A Magnat, mint a hifi specialista cég elkötelezett a legjobb minõség elérésében. Az LZR fejhallgatók pontosan ezt a csúcskategóriát képviselk, ahol minden egyes technológia a nem kívánt hangok minimalizálást, csökkentését és az igazi, valós hangok maximalizáslást hivatottak támogatni!

Magnat LZR - LZR
Lézer technológia az ultraprecizitásért
A Klippel mérõrendszer még tökéletesebbek a hangszórók. Számítógéppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.

Magnat LZR - Szelektált anyagok
Gondosan összeválogatot anyagfelhasználás
A maximális kényelem csak egy dolog, amire minden Magnat LZR terméknél számíthatsz! Kiemelten figyelünk az anyagfelhasználás során a bõr-barát megoldásoknak, az UV ellenállásnak és a magas kopásállóságnak is. Ennek eredménye a minõségi bõr és fém anyagok keveredése a Magnat LZR termékek esetén!

Magnat LZR - Air-Tech
Hosszantartó, komfortos viselet
Az Air-Tech technológiának köszönhetõen nem csak pár percig, de akár folyamatos zenehallgatások során is elképesztõ kényelmet és könnyed érzést biztosít a felhasználónak. A "lélegzõ" anyagok és a szellõzõnyilásoknak hála szinte úgy érezzük, mintha nem is viselnék fejhallgatót, hisz sosem melegszik rá a fülünkre! A szabadalmaztatott pántoknak köszönhetõen könnyedén hajthatjuk és szállíthatjuk kedvenc fejhallgatónkat!

Magnat LZR - Audiophile teljesítmény
A legmagasabb hangminõség
Minden a tökéletességrõl szól! A Magnat LZR a legjobb hangminõséget tûzte ki célul így minden apró részlet kiemelten fontos a fejlesztéseg szempontjából! Biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod!Magnat LZR 980 - AudioVideoHD
Meg kell hajoljunk. 5 csillag. Pontos, dinamikus és kiváló mély hangok.


Magnat LZR 980 - AV MAGAZINE
Nagyon jó akusztika, nagyon élvezhetõ...


Magnat LZR 980 - SFT magazin 201508
Nagy sztereó színpad, erõteljes hangzás, kellemes mély hangok.


Magnat LZR 980 - StereoVideo
Nagyon jó részletek, csodálatos hangszínek, mély basszusok, letisztult, érdekes design.


Magnat LZR 980 - Fairaudio
Magával ragadó, nagy teljesítményû, mégis nagyon jó felbontású.


Magnat LZR 980 - Lowbeats
Klassz megjelenés, klassz hang, ami nem is kerül nagyon sokba.


Magnat LZR 980 - AVF 2016/05
Tesztgyõztes!


Magnat LZR 980 - AVF 2015/11
Nagyon precíz hang!


Magnat LZR 980 - AREADVD 2015/06
Nagyon meggyõzõ, nagyon elegáns megjelenésû és kiváló minõségû.


Magnat LZR 980 - Plus X Award
Az év terméke 2015-ben!


Magnat LZR 980 - ON Magazine
Maximális 4 csillag mindenre!


Magnat LZR 980 - Lite Magazine
A legigényesebb Hifi...