Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1164 Ostorhegy u 11. (szeptembertől) - Kapcsolat
Teac TN-280BT

Teac TN-280BT

EAN szám 4907034222230
Így is ismerheted: tn280bt, tn 280, lemezjátszó, bakelit, vinyl, turntable, analóg, lp, ep, szíjhajtás, phono, rca, bluetooth, audiofil, audiophile

109.990 Ft / db helyette Lista ár: 109.990 Ft


Akciós ár 99.990 Ft / db >
-10%
Megtakarítás: 10.000 Ft.


Készlet információ: RAKTÁRON

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Az akció 2019.10.01. - 2019.10.31. között érvényes

Bluetooth-os LP lemezjátszó

A TEAC TN-280BT egy kiváló hangzású, szíjhajtású lemezjátszó, a vinyl (bakelit) kedvelő zenerajongók számára. Egy beépített előerősítő lehetővé teszi, hogy ne csak lemezjátszó bemenettel (phono) rendelkező erősítőkön legyen hallgatható.  A szíjhajtásnak köszönhetően csökken a vibráció kellemesebb, pontosabb hangélményt biztosítva, mint a direkt hajtású DJ lemezjátszók. Az öntött alumínium lemeztányér és az anti-skating rendszer szilárd alapot nyúlt a tökéletes lejátszáshoz. A cserélhető, mozgó mágneses (MM) hangszedő a felvételt a legnagyobb részletességgel továbbítja és kiegyensúlyozott egyenes hangkar felel a pontos barázda követésért. A TN-280BT egy szép, letisztult, lapos készülék, kialakításakor fontos szempont volt, hogy minden rendszerhez illeszkedjen. Mindezen túl, Bluetooth transzmitterrel is ellátták.

Igazi szíjhajtásos lemezjátszó: A nagy tehetetlenségi nyomatékú alumínium öntött lemeztányért egy nagy nyomatékú egyenáramú motor hajtja meg egy tartós Neoprén gumiszíj közvetítésével, amely stabil forgást biztosít. A lemeztányér tengelyének nagy pontosságát a polírozott tengely és az igen tartós rozsdamentes acél tengelycsapágy szerkezet biztosítja.

Nagy fajsúlyú kompozít fa vázszerkezet modern fekete kivitelben: A versenytársak által előszeretettel használt műanyag vázszerkezettelszemben a TEAC lemezjátszó nehéz MDF alapú vázszerkezete minimális mértékűre csökkenti a nemkívánatos rezgéseket és rezonanciákat. Ezzel tisztábban, életszerűbben szólalnak meg rajta a fekete-lemezei. Az elegáns matt fekete kivitel bármilyen bútorzattal jólharmonizál.

MM hangszedő és beépített hangszedő illesztő erősítő: Bármilyen erősítővel összeköthető a lemezjátszó. A TN-280BT hangszedőjéről érkező jelek változatás nélkül is megjelennek és a hangszedő illesztő fokofokozattal ellátott erősítőre, vagy egy külön lemezjátszó illesztő előerősítőre köthetőek. Az ilyen fokozattal nem rendelkező erősítőket a lemezjátszó vonalszintű kimenetével kell összekötni, amelyen a beépített hangszedő illesztő erősítő által vonalszintre emelt és korrigált jelek jelennek meg.

Statikusan kiegyensúlyozott egyenes hangkar: A minél nagyobb letapogatási pontosság érdekében statikusan kiegyensúlyozott egyenes hangkart használunk. A kisodródást gátló mechanizmus a hanglemezek barázdáinak igen pontos követését teszi lehetővé. 


A lemezjátszó legfontosabb jellemzői:

  • Hagyományos építésű szíjhajtású lemezjátszó
  • Beépített hangszedő illesztő erősítő az MM hangszedőkhöz (kapcsolható Line/Phono kimenet)
  • Jó minőségű MM hangszedő van alapkivitelben a lemezjátszóra szerelve
  • Bluetooth transzmitter
  • Manuális hangkar emelő és süllyesztő szerkezet
  • Statikusan kiegyensúlyozott egyenes hangkar
  • Kisodródást gátló szerkezet
  • Öntött alumínium lemeztányér
  • Nagy fajsúlyú kompozit fa vázszerkezet a vibrációk és rezgések jobb kioltása, a nyugodtabb hangzás érdekében.
  • Stílusos, egyszerű sima fekete kivitel

Összefoglalva:

2 sebességes (33,45) szíjhajtású audiofil lemezjátszó, beépített korrekciós előerősítővel (átkapcsolható Phono/line kimenet) és Bluetooth transzmitterrel fejhallgatók és hangsugárzók számára. Nagy sűrűségű MDF-ből készült váz, alumínium lemeztányér, anti-skating, japán gyártású MM hangszedő.

 Bluetooth technológia
Élvezd a vezeték nélküli világot!
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerû és gyors kapcsolódás!