Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1141 Fogarasi út 198. - Kapcsolat
Sony STR-DH790

Sony STR-DH790

EAN szám 4548736068209
Így is ismerheted: sony str dh790, sony strdh790, sony str dh 790, str-dh-790, dh-790, Dolby Atmos, DTS:x, 4K, HDR

154.990 Ft / db helyette Lista ár: 154.990 Ft


Akciós ár 109.999 Ft / db >
-30%
Megtakarítás: 44.991 Ft.


Készlet információ: RAKTÁRON

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Az akció 2019.04.01. - 2019.04.30. között érvényes

7.2 - Dolby Atmos / DTS:x házimozi erősítő

Mozi minőségű Dolby Atmos® és DTS:X™ hangzás     

Fejlesszd tovább házi szórakoztató-rendszerének mozis képességeit az STR-DH790 7.2 csatornás AV-erősítő segítségével. Éld át a mozitermek mindent átölelő, surround hangzását otthon is – a Dolby Atmos és a DTS:X támogatásán keresztül. Emellett kimagasló képminőség párosul a 4K HDR jelátvitelhez.

Csöppenjen a történések közepébe a Dolby Atmos segítségével

A Dolby Atmos 360º-os surround hangzása és minden irányból (még fentről is) pontosan pozícionált hangja lélegzetelállítóan élethű hatást nyújt. Az eredmény a teljesen körülölelő, gazdag hangzás.

Tökéletes az otthoni szórakozáshoz  

Az STR-DH790 tökéletesen illeszkedik otthoni szórakoztató rendszeréhez. A keskeny profilnak, valamint a rengeteg bemenetnek és kimenetnek köszönhetően elég csak bedugnod, és a kanapédról élvezheted a moziminőséget.Erősítő

ERÕSÍTETT CSATORNÁK SZÁMA CSATORNÁK SZÁMA 7
DEKÓDOLHATÓ CSATORNÁK SZÁMA 5.1.2 csatorna
KIMENÕ TELJESÍTMÉNY 145 W (6 ohm, 1 kHz, 1 cs., 0,9 % teljes harmonikus torzítás)
HANGSUGÁRZÓ IMPEDANCIÁJA 6–16 ohm
HANGMEZÕ 2 cs. sztereó, közvetlen, többcsatornás sztereó, Dolby Surround, Neural: X, Front Surround, Audio Enhancer, fejhallgató 2 cs.

Videofunkciók

HDMI ÁTVITEL Igen (HDR10, HLG, Dolby Vision™-kompatibilis)
AUDIO RETURN CHANNEL Igen
HDMI ÁTVITEL Igen
3D HDMI-N KERESZTÜL Igen
4K 60P 4:4:4 TÁMOGATÁS Igen
A/V SYNC Igen (változtatható)
BRAVIA® SYNC™ (CEC VEZÉRLÉS) Igen

Audio funkciók

TV HANGERÕELTOLÁS Igen

Automata hangsugárzó-beállítás

KALIBRÁCIÓS JELLEMZÕK Speciális DCAC, automatikus fázis-összehangolás, kalibráló mikrofon (monó)

Tuner tulajdonságai

FM/AM Igen / Nem
CSATORNA ELÕBEÁLLÍTÁSA (FM/AM) TTL30 (30 / -)
RDS Igen

Interfész

BEMENETI ÉS KIMENETI CSATLAKOZÓK
Hangbemenet opt. (1), Hangbemenet koax. (1), Analóg hangbemenet (4), Elő. ki. mélynyomó (2), fejhallgató-kimenet (1), USB (csak tápellátáshoz)
HANGSUGÁRZÓ-KIMENETI CSATLAKOZÓK
Elülső A, középső, surround, surround hátsó, magasság (a hátsó surrounddal közös), elülső B (a hátsó surrounddal közös), Bi-AMP (a hátsó surrounddal közös)

Dekódolási formátum HDMI-hez

DEKÓDOLÁSI FORMÁTUM HDMI-HEZ
DSD, Dolby Atmos®, Dolby® Digital, Dolby® Dual Mono, DTS: X™, DTS-HD Master Audio™, DTS HD nagy felbontású hang, DTS®, DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1), DTS 96 / 24

Hálózati csatlakoztatási lehetőség

HÁLÓZATI JELLEMZÕK Bluetooth® vevőegység

Általános funkciók és jellemzők

AUTOMATIKUS KÉSZENLÉT Igen
GUI (GRAFIKUS FELHASZNÁLÓI FELÜLET) Igen
ENERGIASZÜKSÉGLET 230 V(AC), 50/60 Hz

Méret és tömeg

MÉRETEK (SZ X MA X MÉ MM) 430 × 133 × 297 mm
TÖMEG (KG) 7,4 kgAndroid támogatás
Hozd ki a maximumot a telefonodból!
Android operációs rendszerrel rendelkezõ mobiltelefonod, táblegéped van? Akkor hozd ki a maximumot a készülékbõl az Android támogatásnak köszönhetõen!

HDCP 2.2
Szerzõijog-védelemmel ellátott tartalom lejátszás
HDCP 2.2 kompatibilis HDMI csatlakozás esetén a HDCP 2.2 szerzõi jogvédelemmel ellátott videókat - például 4K tartalmat - lehet lejátszani. A szerzõi jogvédelemmel ellátott 4K tartalmak csak HDCP 2.2-kompatibilis HDMI-aljzat használatával tekinthetõk meg! A TV és a 4K eszközök HDCP 2.2-kompatibilis HDMI-aljzattal való ellátottságáról mindenképpen olvassa el az adott TV és 4K eszköz használati utasítását.

HDR
Láss többet a valóságból
A HDR10-jel akár 100-szor annyi fényerõt tartalmaz, mint a normál (SDR) jel. Jelentõsen növeli a csúcsfényerõt, és közben megõrzi a mély és részletgazdag feketéket, így teljesen új látványt nyújt.

Sony BT2020 színtartomány
A természet összes színe
Az új BT.2020 színtartomány támogatása azt jelenti, hogy a hagyományos tv-jel által kínálatnál sokkal szélesebb színpalettához férhet hozzá. Az ultraszéles színtartománynak köszönhetõen nagyobb telítettségû és valósághû színeket láthat – a mélykék tengertõl az élénk pirosig.

DTS-X
Zene, ami körbevesz!
A DTS:X hasonlóan a riválisához szintén "objektum alapú"-ként határozza meg magát. Ez azt jelenti, hogy a hangsávok a hangforrások pozícióját is tartalmazzák, így az alkalmazott hangrendszertõl függõen, az egyes komponensek pontos pozícióját ismerve egy szoftver számolja ki, hogy az adott forrás mennyire erõsen szólaljon meg az egyes hangsugárzókon. Ez pedig a cégtõl kapott információk szerint a korábbinál jobb minõségû, nagyobb élményt biztosító hangzást biztosít a filmek esetén. A technológia legfeljebb a 11.2 csatornás rendszerek támogatását biztosítja.

Dolby Atmos
Élvezd a hangot az összes dimenzióban!
A Dolby Atmos egy új filmhang kódolási rendszer, ami egyszerre teszi elérhetõvé a magassági információk megjelenését és a hagyományos, otthoni házimozik pontosabb térleképezését és a térben máshol elhelyezett, mennyezetre szerelhetõ hangszóróival a korábbiaktól eltérõ megszólalású házimozi rendszerek kiépítését teszi lehetõvé. Ezentúl nem csatornákhoz (például bal hátsó) kötik a hangokat, hanem a hangokhoz társítanak elhelyezkedési információt. Így az erõsítõnk a szobánkban elhelyezett hangszórók tényleges pozíciójához igazíthatja a hangzást. Az Atmos-ban a hangoknak nem csak síkbeli, kétdimenziós helyzetük rögzített, mint eddig, hanem a magasságuk is, ami új élménnyel gazdagítja a házimozizást. A magassági hangokat elõcsalogathatjuk profi módon, mint egy valódi moziban, de használhatunk az álló, vagy állványos hangfalak tetejére illeszteett, a plafon felé irányított hangdobozkákat is.

HDMI
Nagyfelbontású videó és audió
A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerû csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. A HDMI-t elsõsorban a napjainkban egyre bõvülõ digitális jelforrások által küldött digitális jelek tökéletes – azaz teljességgel torzítás- és tömörítésmentes – átvitelére tervezték. Ahogyan a digitális televíziózás és az egyéb különféle szórakoztató-elektronikai berendezések mind jobb és szebb képet szolgáltatnak, úgy vált szükségessé egy olyan kábel és hozzátartozó csatolófelület megalkotása, amely ezt az élményt nem rontja le azáltal, hogy a video- és hanganyagot csak tömörítve képes szállítani.

Az otthoni A/V komponensek esetén az ARC (Audio Return Channel) támogatásra is van mód az újabb (v1.4) HDMI csatlakozások esetén. Ez annyit jelent, hogy az ilyen csaltkaozással bíró TV képesek a HDMI kábelen kersztül visszafele, a külsõ erõsítõ, vagy házimozi rendszer irányába is hangsávot továbbítani, azaz nincs szükség arra, hogy a felhasználó külön audiokábeleketl (analóg, vagy digitális S/PDIF) használjon, ha a tévéadás vagy a tévébe épített médialejátszó hangját szeretné a külsõ audioeszköre továbbítani. Egyszóval gazdaságosabb és egyben kényelmesebb használat = ACR!

DTS-HD
8-csatornás élmény
A DTS-HD egy tömörítés nélküli, akár 8-csatornás (7.1), csatornánként 24 bit/96 kHz-es hangot tartalmazó formátum, maximálisan 24,5 Mbit/másoderces sebességgel. Két csatorna (sztereó) esetén a 24 bit/192 kHz-es hangátvitel is megoldható! Csak HDMI 1.3 (vagy nagyobb) csatlakozón továbbítható. Valamennyi DTS-HD logós eszköz képes feldolgozni ezt a formátumot, de a korábbi DTS-t ismerõ eszközök esetén is kapunk hangot, ám ilyen esetben azonban csak 1,5 Mbites, veszteségesen tömörített „magja" hallható.

FLAC
CD minõség kisebb méretben
A FLAC egy olyan tömöritési mód, amellyel a digitális audio jeleket veszteségmentesen lehet eltárolni a fájl méretének csökkentése mellett információvesztés nélkül. A végeredmény pedig egy igazán magas hangminõségû zenei fájl, mely CD hangzást biztosít - kisebb tárhelyen!

4K Ultra HD
Még soha nem látott felbontás
Az Ultra HD TV felbontása 4-szer nagyobb a hagyományos Full HD TV-kénél. A 8 milliónál is több képpontból álló felbontásnak, és az egyedülálló Ultra Resolution felkonvertálási technológiának köszönhetõen még gyönyörûbb képet élvezhet, az eredeti tartalomtól függetlenül. Nagyobb élesség és mélységérzet, kiváló kontraszt, folyamatos, természetes mozgás és tökéletes részletek.

Dolby TrueHD
Akárcsak a moziban!
A Dolby TrueHD a következõ generációs veszteségmentes hangtechnológia, melyet HD-s optikai lemezekhez fejlesztettek ki. A Dolby TrueHD a korábbi digitális hangkódolásoknál jobb minõségû, több sávból álló hangot kínál.

DLNA
Gyors, egyszerû összeköttetés!
A DLNA (Digital Living Network Alliance) szabvány azért jött létre, hogy a hordozható mobil (telefon, tábla) eszközünket gyorsan és egyszerûen tudjuk kábel nélkül csatlakoztatni olyan eszközökhöz, melyeken a mobil eszközön tárolt tartalmakat (zene, videó) szeretnénk lejátszani! Például a telefonunkot található zenét, vagy videót szeretnék megjeleníteni a tévénken.