Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1141 Fogarasi út 198. - Kapcsolat
JVC DLA-NX9B

JVC DLA-NX9B

EAN szám
Így is ismerheted: dlanx9b, dla nx9b, dla nx9b, dila, d-ila, jvc, THX, projektor, projector, vetítő, 4k, 4k natív, 4k native, 8k, e-shift, eshift, ultra hd, ultrahd, hdr, hdr10, hlg, high dynamic range, hybrid log gamma, hdmi, high end, high-end

4.999.999 Ft

Készlet információ: HÍVJON!

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Hivatalos magyarországi képviselet, hivatalos magyarországi jótállással!

Natív 4K HDR / 8K e-Shift High-End 3D házimozi projektor fekete

Világelső! A JVC DLA-NX9B High-End natív 4k / 8K e-Shift projektora, a világ első 8K felbontást megjelenítő vetítője! Káprázatos színvilág, valódi feketék, és igazi fehérek mellett, elképesztő kontraszttal párosul a vetített kép. HDR10 és a HLG mind a tökéletességet biztosítja! Az "Auto Tone Mapping" folyamatosan pásztázza a műsoranyag sötét és világos tartalmát, így az adott film alatt, mindig a legoptimálisabb képet láthatjuk!

Ezzel a THX minősítésű csúcs projektorral, igazán kompromisszum mentes mozit varázsolhatunk otthonunkba, dedikált moziszobánkba!

Főbb jellemzők:
 • Natív Kontraszt: 100 000:1 - Dinamikus Kontraszt:  1 000 000:1
 • 2 200 Lumen fényerő
 • 8K/e-shift technológiának köszönhetően lélelgzet elállító képminőség és felbontás
 • teljes egészében üvegből készült, 100mm átmérőjű csúcs minőségű lencse
 • HDR (High Dynamic Range) és HLG (Híbrid Log Gamma) kompatibilitás lévén, drámai színvilág és igazán valósághű vetítés
 • Auto Tone Mapping finkció: automatikusan beállítja a HDR10 szabványnak megfelelő képet
 • HDR10 műsoranyag esetén, a projrktor azonnal átkapcsol HDR képmódba
 • Colour Management rendszer: 6-axis Matrix
 • Auto-Calibration Funkció: segítségével minden apró részlet beállítható tetszés szerint (színtér, gamma, tónus, stb.)
 • Továbbfejlesztett "Clear Motion Drive" támogatja a  4K60P (4:4:4) jelet, mely által még soha nem látott mozgó képet nyújt, akadás mentesen
 • Motion Enhance technológia
 • THX 4K Display Certification: ez a minősítés garantálja a tökéletes 4K képet és megjelenítést, úgy ahogy a filmkészítő megálmodta
 • új 0.69 incses 4K D-ILA (4096 x 2160) egység x 3
 • Multiple Pixel Control kép processzor
 • ISF C3 (Certified Calibration Controls) kalibrációs lehetőség, mely által a környezethet igazítható tökéletes képet kapunk
 • 9 féle installációs mód: Lens Control, Pixel Adjustment, Mask, Anamorphic on or off, Screen Adjust, Installation Style, Keystone, Pincushion, and Aspect

Még több információ: https://eu.jvc.com/projectors/d-ila-projector/DLA-NX9B/4K Ultra HD
Még soha nem látott felbontás
Az Ultra HD TV felbontása 4-szer nagyobb a hagyományos Full HD TV-kénél. A 8 milliónál is több képpontból álló felbontásnak, és az egyedülálló Ultra Resolution felkonvertálási technológiának köszönhetõen még gyönyörûbb képet élvezhet, az eredeti tartalomtól függetlenül. Nagyobb élesség és mélységérzet, kiváló kontraszt, folyamatos, természetes mozgás és tökéletes részletek.

JVC 4K / UHD felbontás
A lényeg a részletekben rejlik!
Élvezd a ultra nagy felbontás elõnyeit! A 4K felbontásnak hála még részletesebb, élesebb, szebb képet kapunk minden egyes képkocka esetén!

HDCP 2.2
Szerzõijog-védelemmel ellátott tartalom lejátszás
HDCP 2.2 kompatibilis HDMI csatlakozás esetén a HDCP 2.2 szerzõi jogvédelemmel ellátott videókat - például 4K tartalmat - lehet lejátszani. A szerzõi jogvédelemmel ellátott 4K tartalmak csak HDCP 2.2-kompatibilis HDMI-aljzat használatával tekinthetõk meg! A TV és a 4K eszközök HDCP 2.2-kompatibilis HDMI-aljzattal való ellátottságáról mindenképpen olvassa el az adott TV és 4K eszköz használati utasítását.

HDMI
Nagyfelbontású videó és audió
A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerû csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. A HDMI-t elsõsorban a napjainkban egyre bõvülõ digitális jelforrások által küldött digitális jelek tökéletes – azaz teljességgel torzítás- és tömörítésmentes – átvitelére tervezték. Ahogyan a digitális televíziózás és az egyéb különféle szórakoztató-elektronikai berendezések mind jobb és szebb képet szolgáltatnak, úgy vált szükségessé egy olyan kábel és hozzátartozó csatolófelület megalkotása, amely ezt az élményt nem rontja le azáltal, hogy a video- és hanganyagot csak tömörítve képes szállítani.

Az otthoni A/V komponensek esetén az ARC (Audio Return Channel) támogatásra is van mód az újabb (v1.4) HDMI csatlakozások esetén. Ez annyit jelent, hogy az ilyen csaltkaozással bíró TV képesek a HDMI kábelen kersztül visszafele, a külsõ erõsítõ, vagy házimozi rendszer irányába is hangsávot továbbítani, azaz nincs szükség arra, hogy a felhasználó külön audiokábeleketl (analóg, vagy digitális S/PDIF) használjon, ha a tévéadás vagy a tévébe épített médialejátszó hangját szeretné a külsõ audioeszköre továbbítani. Egyszóval gazdaságosabb és egyben kényelmesebb használat = ACR!

HDR
Láss többet a valóságból
A HDR10-jel akár 100-szor annyi fényerõt tartalmaz, mint a normál (SDR) jel. Jelentõsen növeli a csúcsfényerõt, és közben megõrzi a mély és részletgazdag feketéket, így teljesen új látványt nyújt.