Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1141 Fogarasi út 198. - Kapcsolat
Oehlbach NF 1 Master 100, OB 2031

Oehlbach NF 1 Master 100, OB 2031

EAN szám 4003635020319
Így is ismerheted: rca, analóg, sztereó, stereo, aranyozott, árnyékolt, többszörösen árnyékolt, audiophile, high-end, exkluzív, exclusive, hpocc, 24k, ob2031, ob 2031, ob-2031

12.990 Ft / db helyette Lista ár: 12.990 Ft


Akciós ár 6.999 Ft / db >
-47%
Megtakarítás: 5.991 Ft.


Készlet információ: RAKTÁRON

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Az akció 2019.02.01. - 2019.02.28. között érvényes

Analóg sztereó RCA kábel 1,0 méter OB2031

Az NF 1 Master egy gondosan elkészített analóg RCA kábel hifi és házimozi komponensek csatlakoztatásához. A szimmetrikus kialakítás és a magas minőségű oxigén mentes réz (OFC) biztosítja a valósághű, telt jelek továbbítását. A tökéletes és megbízható kapcsolat a 24 karátos arannyal bevont érintkezőknek köszönhető. A kábel mindkét irányú analóg audiojel átvitelére alkalmas, kettős árnyékolásának és strapabíró, hajlékony szigetelésének köszönhetően a külső elektronikus zavaroktók és sérülésektől tökéletes védelmet nyújt. 

Jellemzők: 

  • RCA csatlakozó: Az RCA rövidítés a Radio Corporation of America névből ered. Õk találták ki, illetve kezdték el gyártani az 1940-es évek elején az otthoni rádió, és lemezjátszó készülékekhez. Az eredeti célkitűzés egy olcsó, egyszerű felépítésű csatlakozó kifejlesztése volt, a kommersz készülékekhez. Azóta az évek során, rengeteget finomítottak a csatlakozó kinézetén, de a mostani modellek is kompatibilisek a legelsőkkel. Rendkívül gyorsan elterjedt, és kezdte felváltani az akkoriban népszerű jack csatlakozókat. A gyors terjedés nagyban köszönhető az 50-es években bekövetkezett Hi-fi láznak. Bár a jack csatlakozókat a mai napig használják a konzumer, és a professzionális technikában, az RCA csatlakozó is méltó helyett vívott ki magának. Ahogy több csatlakozó fajtánál is előfordul, idővel az RCA is többféle jelátvitelre használható, mint eredetileg gondolták. Tápfeszültség, videójel, hang, órajel, RF...Először csak analóg hangjelek átvitelére használták, de manapság rendkívül sokoldalú lett. Főként a konzumer készülékek esetén. A kompozit, vagy komponens videókábeleken gyakran találkozhatunk RCA csatlakozóval. Ezeknél a kábeleknél, csakúgy mint a digitális hangátvitel során, fontos az impedancia illesztés, ezért itt jobb minőségű csatlakozókat használnak a gyártók. A digitális S/PDIF hangjelek a számítógépek alaplapjáról szintén RCA kivezetésűek.
  • OFC: Oxigénmentes rézkábel. A Hitachi 1975-ben bejelentett szabadalmaztatott technológiája nemesgázban gyártott oxigénmentes rézkábelekre. Ez az eljárás a jelek átviteléhez sokkal kedvezőbb tulajdonságokkal bíró alapanyagot eredményez. A tisztaság és a kristályszerkezet hatása a vezető képességre nem csak látható és hallható, de megfelelő műszerekkel mérhető is. A fém tisztaságának megadására százalékszámot használnak. 99,999 százalékosan tiszta rezet "ötkilences" tisztaságúnak nevezik, ez az OFC minősítés határa. Készítenek hat és hétkilences tisztaságú változatot is.


Részletes technikai adatok:

  • Kialakítás: 2 RCA - 2 RCA kábel
  • Erős, fehér színű műanyag szigetelés
  • Tömör fém csatlakozók
  • 24 karátos aranyozott csatlakozók
  • Nagy tisztaságú, ezüstözött, árnyékolt, oxigén mentes réz belső vezető (OFC)
  • Megbízható érintkezés
  • Hosszúság: 1,0 mOEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Megbízható termék!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.